Astor Lobby

Rebrand a building from inside out

An institutional lobby in the heart of Astor Place required a total modernization to create a clean and inviting entry. The design approach called for interactive and inventive materials to match the institution’s forward thinking. A media wall ribbons, or wraps, its way around the perimeter of the space to help navigate visitors to their destinations while also informing the elevator location, weather, and current events. The media walls, white glass panels, hanging LED light strips and the polished concrete floors collectively tie the space into one cohesive, contemporary experience.

Client
Newmark Holdings
Scope
Commercial Lobby renovation
Status
Completed Spring 2015
Photographs
Raquel Perez-Puig
Glass and display walls, linear directional lighting
The glass panel system designed by Elevecture in collaboration with BC—OA
Redefining White Walls
Panels wrap the reception desk and elevator wall